Service

Service is de verlenging van de kwaliteit van ons product. Tijdens de ontwikkeling van de Gardano producten is de keuze gemaakt om uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten te gebruiken omdat deze onderhoudsvriendelijk en nagenoeg vrij van storingen zijn. Bij alle producten binnen ons assortiment werken wij enkel met A-merken en met een zeer beperkt assortimentsprogramma. Door ons binnen dit gebied te specialiseren zijn wij deskundig onderlegd op productkwaliteitsgebied en product eigenschappen waardoor we u vaak al telefonisch op weg kunnen helpen wanneer er toch een probleem optreed. Kiest u voor Gardano producten dan kiest u voor kwaliteit. Mocht er toch onverwachts een probleem optreden zorgt Gardano voor een uitstekende service.

Maatwerk

Gardano legt de lat steeds hoger. Wij voeren continu verbeteringen uit en werken hierdoor iedere keer toe naar betere kwaliteitsnormen. Doordat kwaliteitseisen volgens een vooraf opgestelde checklist afgevinkt worden zorgen wij voor een gegarandeerde vaste kwaliteit. Door de regelmaat waarin wij maatwerk projecten realiseren en ons dus op onbewandelde paden begeven, worden wij ook gezien als pionier in de markt. Ook hier zorgen wij ervoor dat wij onze kwaliteit weten te waarborgen waardoor wij ons onderscheiden als totaal leverancier voor uw buitenleven producten.

Garantie

Door samen te werken met leveranciers die gebruik maken van diverse kwaliteit labels zoals Qualicoat, Qualideco, CE, garanderen wij vastomlijnde kwaliteiten. Heeft u vragen over de garantie die wij hanteren neem dan gerust contact met ons op.

qualicoat garantie

Qualicoat Garantie

Qualicoat is hét kwaliteitslabel voor het coaten van aluminium. Het is een internationaal kwaliteitslabel dat voortgekomen uit uitgebreide specificaties voor zowel proces- als producteisen.

In Nederland is de Vereniging Qual.ION masterlicentiehouder en daar kan het coatingbedrijf een formele aanvraag doen voor een Qualicoat-licentie. Vervolgens zal Vereniging Qual.ION het inspectiebureau informeren dat er gestart kan worden met de inspecties/keuringen.

Gardano Certified logo

Gardano zekerheid

  • 5 jaar op constructie van onze producten
  • 5 jaar op montage (door Gardano uitgevoerd, exclusief grondverzakkingen)
  • 10 jaar op oppervlaktebehandeling aluminium profielen (volgens Qualicoat normen) door lakbedrijf gegarandeerd.
  • 24 maanden op draaiende onderdelen
  • 24 maanden op elektronische componenten
  • 12 maanden op lekkage aan kitvoegen/kitaansluitingen/rubberaansluitingen.

Informatie aanvragen

Heeft u na het bekijken van onze website nog vragen?
Neem dan gerust contact met ons op!
Bel ons op +31 (0)6 27 09 12 53 of gebruik het contactformulier.

We proberen om binnen 5 werkdagen bij u terug te komen met een passende offerte