Service

Service is de verlenging van kwaliteit van een product. Tijdens de ontwikkeling van de Gardano producten is er een keuze gemaakt voor hoge kwaliteits materialen die zorgen voor onderhoudsvriendelijk en stroringsarm product. Bij alle producten binnen ons assortiment werken wij met A merken. En met een zeer beperkt assortimentsprogramma. Daardoor zijn we kundig op het gebied van onze producten en kunnen we u vaak al telefonisch op weg helpen mocht er toch een probleem optreden. Kiest u voor Gardano producten dan keist u voor kwaliteit. Mocht er toch overhoopt een probleem optreden zorgt Gardano voor een uitstekende service.

Service en Garantie

Maatwerk

Gardano legt de lat steeds hoger. Wij werken iedere keer weer aan een hogere kwaliteit. Doormiddel van checklisten 
zorgen wij voor een gegarandeerde vaste kwaliteit. Gardano realiseerd regelmatig maatwerk projecten waarin Gardano de pionier is maar toch de kwaliteit weet te waarborgen. Hierdoor onderscheiden wij ons als totaal leverancier voor uw buitenleven prodcten.

Garantie

Door samen te werken met leveraciers die gebruik maken van diverse kwaliteits labels zoals Qualicoat, Qualideco, CE, garanderen wij vast omlijnde kwaliteiten.

qualicoat garantie

Qualicoat Garantie

Qualicoat is hét kwaliteitslabel voor het coaten van aluminium. Het is een internationaal kwaliteitslabel dat gebaseerd is op een uitgebreide specificatie voor zowel proces- als producteisen.

In Nederland is de Vereniging Qual.ION masterlicentiehouder en daar kan het coatingbedrijf een formele aanvraag doen voor een Qualicoat-licentie. Vervolgens zal Vereniging Qual.ION het inspectiebureau informeren dat er gestart kan worden met de inspecties/keuringen.

Gardano zekerheid

Gardano zekerheid

  • 5 jaar op constructie van onze producten
  • 5 jaar op montage (door Gardano uitgevoerd, exclusief grondverzakkingen)
  • 10 jaar op oppervlaktebehandeling aluminium profielen (volgens qualicoat normen) door lakbedrijf gegarandeerd.
  • 24 maanden op draaiende onderdelen
  • 24 maanden op elektronische componenten
  • 12 maanden op lekkage aan kitvoegen/kitaansluitingen/rubberaansluitingen.

Informatie aanvragen