Aluminium schuttingen

Van hoogwaardig aluminium schuttingen in combinatie met 3 hout-look designs of glas en lamellen. Door de hoogwaardige materialen toe te passen word de levensduur van de schuttingen aanzienlijk verlengd. Dit heeft als voordeel dat deze schuttingen weinig onderhoud behoeven. De verschillende type schuttingen zijn allemaal te verkrijgen in combinatie met de Luxano aluminium poorten lijn.

Met deze combinatie bent u verzekerd van een duurzame en fraaie oplossing.

Volledig Aluminium schuttingen

Aluminium Gardano Systemen zijn innovatieve en duurzame producten die door de jaren heen op alle vlakken zijn door ontwikkeld. Er zijn diverse uitvoeringen en producten die aan te passen zijn aan uw wens. Door het gebruik van zeer goede grondstoffen en afwerkingen garandeert Gardano de kwaliteits- tevredenheids-garantie.

VANAF €569,-

VANAF €589,-

Houtlook

Aluminium is een duurzame grondstof die voor de volle 100% te recyclen is. Tevens bestaat de aardkorst bestaat voor 80% uit aluminium oxide waardoor er niet snel een te kort zal ontstaan om aluminium te produceren.

Door gebruik te maken van gerecycled aluminium zorgen wij dan ook voor een duurzame samenleving. Aluminium is een grondstof waarmee men iedere vorm kan produceren en heeft als voordeel dat het een zeer hoge sterkte heeft met een zeer laag eigen gewicht. Daardoor zijn aluminium producten doordacht – innovatief en onderhoudsvriendelijk.

Lamellen

Alle Gardano producten worden voorzien van een polyester poedercoating. Deze coatings voldoen aan de hoogste eisen, er word nauwkeurig op toegezien dat de kwaliteit op een hoog niveau blijft.

Door het gebruik van polyestercoatings behoeft het weinig onderhoud en hoeft u het niet ieder jaar te schilderen.

VANAF €799,-

Schutting opties

Ledspot zijn een geweldige eigen ontwikkelde optie die zorgen voor een
betrokkenheid van uw tuin doormiddel van de uP and Down spot,

Informatie aanvragen

Heeft u na het bekijken van onze website nog vragen?
Neem dan gerust contact met ons op!
Bel ons op +31 (0)40 28 59 359 of gebruik het contactformulier.