Projecten

Gardano Outdoor Living voelt zich vereert te werken voor verschillende opdrachtgevers. Zo bestaat onze klantenkring veelvuldig uit architecten, bouwbedrijven, hoveniers en tuinarchitecten. Echter mogen wij ook de eindklant zelf tot onze opdrachtgevers benoemen. Het leuke aan deze gevarieerd klantenkring is dat er vanuit verschillende invalshoeken beroep gedaan wordt op onze expertise. Door de diversiteit van opdrachtgevers en hun wensenlijstje bevinden onze projecten zich dan ook op ieder niveau en in de meest uiteenlopende maatwerken.

Om een beeld te krijgen van de aanvragen welke wij ontvangen en de opgeleverde projecten hebben wij deze pagina in het leven geroepen. Bekijk hieronder de diverse projecten om een beeld te krijgen van de meerwaarde welke wij u kunnen bieden.

Wij hebben al veel mooie projecten op mogen leveren zoals op hierboven te zien is. Benieuwd naar de locaties waar ze geplaatst zijn? Bekijk de kaart hieronder en klik op de markers waardoor het project zichtbaar wordt. Is er een project bij u in de buurt wat uw interesse gewekt heeft? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen contact opnemen met onze ambassadeurs  om eventueel een afspraak te maken voor een bezoek. Voor meer informatie over onze producten en de mogelijkheden vind u hier.

Informatie aanvragen

Heeft u na het bekijken van onze website nog vragen?
Neem dan gerust contact met ons op!
Bel ons op +31 (0)6 27 09 12 53 of gebruik het contactformulier.

We proberen om binnen 5 werkdagen bij u terug te komen met een passende offerte