Over Gardano

Over Gardano

Wij besteden veel aandacht aan het verlengen en verbeteren van de kwaliteit van het buitenleven rondom huis. Hiervoor hebben wij verschillende producten ontwikkeld en voeren wij continu nieuwe innovaties door om het gevoel van buitenleven voor iedereen te verbeteren. Hieronder leest u kort en bondig belangrijke informatie over Gardano en onze producten.

Onze eigen productie zorgt voor veel flexibiliteit en kans om innovatieve oplossingen te bedenken, te testen en voor ieder gewenst project op maat te maken. Gardano is de oplossing voor alle bouwwensen tussen de buitenmuren en schutting, inclusief de schutting zelf. Voor de schutting zelf maken we gebruik van hoogwaardig kwalitatieve aluminium oplossingen. Deze zijn in combinatie met verschillende soorten hout look, glas of lamellen te combineren. Uiteraard is het bij ons ook mogelijk om een passende poort te plaatsen, dit kan in bestaande omheining of in combinatie met onze schuttingen.

binnen de grens van de tuin kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden voor complete veranda’s, glaswanden voor aanbouw, waterdichte lamellendaken en screens voor de ramen. Al onze oplossingen dragen bij aan het buiten genieten met de kwaliteit die je binnen gewend bent, de zon wordt buiten gehouden of juist binnengelaten met onze screens. Onze lamellendaken zorgen ervoor dat de frisse buiten lucht welkom is maar de regen volledig buiten blijft. Onze glaswand oplossingen zorgen voor mooie lichtinval zodat binnen en buiten nog meer samenkomen.

Benieuwd welke van onze oplossingen bij jullie leefomgeving past of wilt u meer informatie over Gardano ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 • Screens

  Hou de felle laaghangende zon tegen met de Gardano Oudoor Living screens.
 • Glaswanden

  Gevoel van vrijheid en lekker langer genieten van het buitenleven.
 • Lamellendaken

  Het Gardano Outdoor Living lamellendak laat u de absolute buitenbeleving ervaren door middel van de nieuwe luxe design lamellendak.
 • Lamellenschuttingen

  Van hoogwaardig aluminium, schuttingen in combinatie met 3 hout-look designs of glas en lamellen.
 • Veranda's

  De veranda’s zijn te voorzien van hoogwaardige aluminium kozijnen in dezelfde kleuren.
 • Lamellenramen

  Gardano staat voor onderhouds-vriendelijke tuinproducten vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.
 • Serre's

  De veranda’s zijn te voorzien van hoogwaardige aluminium kozijnen in dezelfde kleuren.

Informatie aanvragen

Heeft u na het bekijken van onze website nog vragen?
Neem dan gerust contact met ons op!
Bel ons op +31 (0)6 27 09 12 53 of gebruik het contactformulier.

We proberen om binnen 5 werkdagen bij u terug te komen met een passende offerte