Buitengewoon & stijlvol genieten
Met ons Lux Lamellenoverkapping

Lux Lamellenoverkapping

Het Gardano Outdoor Living Lux Lamellenoverkapping laat u de absolute buitenbeleving ervaren in combinatie met bestaande bouwelementen van het huis. Of de zon nu schijnt, regent of waait, onze hoogwaardige aluminium constructie creëert een comfortabele ruimte om te genieten vanaf de eerste lentedagen tot laat in het najaar. Zo geniet u zelfs in Nederland optimaal van het buitenleven.

Bekijk de volledige LUX Lamellenoverkapping video hieronder

PRODUCT UIT EIGEN FABRIEK MET TOP KWALITEIT, INNOVATIE EN MAATWERK

Relaxun lux 350

Top kwaliteit, maatwerk

Deze waterdichte aluminium terrasoverkapping is een flexibele buitenruimte, waar u ook in het tussenseizoen heerlijk van kan genieten.

Afmetingen Relaxun Lux 350

Hoogte: 3000mm
Diepte: 3500mm
Lengte: 7000mm (buitenmaat)

Relaxun lux 400

Buitengewoon genieten met deze LUX Lamellenoverkapping

De absolute buitenbeleving met deze hoog gewaardeerde comfortabele buitenruimte. Puur relaxen in alle weersomstandigheden vanwege de flexibele en windvaste ZIP screens die bestaan uit 135 graden oriënteerbare lamellen met aluminium kopschotten.

Zo heeft u altijd de mogelijkheid om het product naar uw eigen behoefte in te stellen. Of u nu wilt genieten van de zon of even lekker wilt doorwaaien onder uw terrasoverkapping.

Afmetingen Relaxun Lux 400

Hoogte: 3000mm
Diepte: 4000mm buitenmaat
Lengte: 6000mm  buitenmaat

Relaxun lux 700

De LUX Lamellenoverkapping  700 is de uitvoering met een dubbele unit. Door middel van deze Lux 700 kunnen de lamellen zo gezet worden dat deze de meeste zonwering biedt.

Verschillende componenten

Dit model maakt zogenaamde ‘duplo-installatie’ mogelijk; verschillende pergola’s kunnen aan elkaar worden gezet. De kolommen van de pergola’s worden dan onderling gedeeld.

Afmetingen Relaxun Lux 700

Hoogte: 3000mm
Diepte: 5000mm of gekoppeld
Lengte: 7000mm (buitenmaat) of gekoppeld

Opties LUX Lamellenoverkapping

Hoogwaardige aluminium lux lamellendak, onder normale omstandigheden waterdicht en passend bij elke bouwstijl. Geheel naar wens in te richten en volledig geleverd als maatwerk.

 

Alle modellen zijn te besturen met de meegeleverde afstandsbediening en beschikken over een ingebouwd gemotoriseerd systeem. Ook zet u eenvoudig de Led strips of de ingebouwde terrasverwarming of radio aan (optioneel).Of tevens het homecontrol systeem dan kunt u op afstand (wifi) het dak bedienen (optioneel).

 

Windresistente Zip screens, weerstaan windsnelheden tot windkracht 6 en worden elk apart draadloos aangestuurd.

 

Tevens de glazen schuifwanden zijn mogelijk, zo maakt u uw eigen lamellenoverkapping dicht om er een tuinkamer van te maken.

 

De Louvredaken kunnen zowel vrijstaand, aan een gevel of als dakconstructie gemonteerd worden. Kleurcombinaties wit, RAL 7016 Antraciet of de keuze uit 20 andere RAL kleuren, vraag naar de mogelijkheden.

Op iedere gewenste maatvoering te bestellen

Als enige kunnen wij het lamellendak produceren op iedere gewenste maatvoering. Het dak is per cm breedte x lengte aan te passen aan iedere situatie.

Zon regulerende screen

De zon regulerende screens zijn meer dan zonwerend. Met een simpele druk op de knop maakt u gebruik van de optimale zon inval of zit u lekker in de schaduw. Laat u verrassen door het ultieme gevoel van luxe en vrijheid in uw eigen tuin.

Geef uw woning een extra dimensie

Informatie aanvragen

Heeft u na het bekijken van onze website nog vragen?
Neem dan gerust contact met ons op!
Bel ons op +31 (0)6 27 09 12 53 of gebruik het contactformulier.

We proberen om binnen 5 werkdagen bij u terug te komen met een passende offerte