Buitengewoon & stijlvol genieten
van de vernieuwde lamellenoverkapping

lamellenoverkapping

De Gardano Outdoor Living lamellenoverkapping laat u de absolute buitenbeleving ervaren door middel van de nieuwe luxe design. Of de zon nu schijnt, het regent of het waait, onze hoogwaardige aluminium constructie creëert een comfortabele ruimte om te genieten van de eerste lentedag tot laat in het najaar. Zo geniet u van onze lamellen overkapping zelfs in Nederland optimaal van het buitenleven.

Onze lamellenoverkapping is in drie variaties te verkrijgen.
Het LUX lamellenoverkapping is volledig op maat te verkrijgen. Het lamellendak is passend te maken op iedere situatie. Gardano realiseert met deze lamellenoverkapping de mooiste maatwerk projecten vanuit eigen werkplaats en met eigen hoogwaardige plaatsings ploegen.

Het Easy line lamellenoverkapping is de ideale oplossing van de handige klusser. Dit kwalitatief hoogwaardige product is in verschillende standaard afmetingen verkrijgbaar en compleet zelf te monteren. Uiteraard leveren wij hier een handige gebruiksaanwijzing bij.

Het Handline lamellenoverkapping is zeer eenvoudig zelf te monteren. Via handbediening kunnen de lamellen snel en eenvoudig open en dicht gedraaid worden. Deze variant is zowel in antraciet als wit verkrijgbaar.

Handline

Handbediening

Lamellenoverkapping Relaxun mano 4

WAAROM EEN GARDANO HANDLINE LAMELLENOVERKAPPING?​

Easy Line

Betaalbaar

LAmellenoverkapping Aesy LUX1

WAAROM EEN GARDANO EASY LINE LAMELLENOVERKAPPING?​

lux Line

Exclusief, MAATWERK​

WAAROM EEN GARDANO lux LAMELLENOVERKAPPING?

PRODUCT UIT EIGEN FABRIEK MET TOP KWALITEIT, INNOVATIE EN MAATWERK

Opties Lamellen overkapping

Hoogwaardige aluminium lamellendak, onder normale omstandigheden waterdicht en passend bij elke bouwstijl. Geheel naar wens in te richten en volledig geleverd als maatwerk.

Alle modellen zijn te besturen met de meegeleverde afstandsbediening en beschikken over een ingebouwd gemotoriseerd systeem. Ook zet u eenvoudig de Led strips of de ingebouwde terrasverwarming of radio aan (optioneel). Dit geldt ook voor het homecontrol systeem waarmee u op afstand (wifi) het dak kan bedienen (optioneel).

Onze windresistente zip screens weerstaan windsnelheden tot windkracht 6 en worden elk apart draadloos aangestuurd.

Het is tevens mogelijk om onze lamellendaken te combineren met onze glazen schuifwanden, zo maakt u uw eigen lamellenoverkapping dicht om er een tuinkamer van te maken.

De Louvredaken kunnen zowel vrijstaand, aan een gevel of als dakconstructie gemonteerd worden. Kleurcombinaties zijn er naast wit en RAL 7016 Antraciet te verkrijgen in 20 andere RAL kleuren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Verleng de tijd van het buiten genieten met familie en vrienden met onze lamellendak overkapping.

Doordat onze lamellendaken de zon zowel binnen kunnen laten als buiten kunnen sluiten kan je langer genieten van het buiten leven. Het sluitende systeem zorgt er ook voor dat regen en wind niet door het lamellendak kunnen dringen.

Waarom Gardano?

Wij besteden veel aandacht aan het verlengen en verbeteren van de kwaliteit om te genieten van het buitenleven rondom huis. Hiervoor hebben wij verschillende producten ontwikkeld en voeren wij continu nieuwe innovaties door om het gevoel van buitenleven voor iedereen verbeteren.

Informatie aanvragen

Heeft u na het bekijken van onze website nog vragen?
Neem dan gerust contact met ons op!
Bel ons op +31 (0)6 27 09 12 53 of gebruik het contactformulier.

We proberen om binnen 5 werkdagen bij u terug te komen met een passende offerte