Buitengewoon & stijlvol genieten
van de vernieuwde lamellendaken

lamellendaken

Het Gardano Outdoor Living lamellendak laat u de absolute buitenbeleving ervaren door middel van de nieuwe luxe design. Of de zon nu schijnt, regent of waait, onze hoogwaardige aluminium constructie creëert een comfortabele ruimte om te genieten vanaf de eerste lentedagen tot laat in het najaar. Zo geniet u van onze lamellendaken zelfs in Nederland optimaal van het buitenleven.

lamellenoverkapping lux 350 aanbouw

Lamellendak LUX
350

Diepte : 3500mm
Lang: 7000mm (buitenmaat) Meer informatie

Lux 400 lamellendak, oostvoorne

Lamellendak LUX
400

Diepte : 4000mm
Lang: 6000mm (buitenmaat) Meer informatie

lamellendak lux 700

Lamellendak LUX
700

Diep:5000 mm
Lang 7000 mm of gekoppeld Meer informatie

eIGEN PRODUCT uit fabriek MET TOP KWALITEIT, INNOVATIE EN MAATWERK

Relaxun lux 350

Top kwaliteit, maatwerk

Deze waterdichte aluminium terrasoverkapping is een flexibele buitenruimte, waar u ook in het tussenseizoen heerlijk van kan genieten.

Afmetingen Relaxun Lux 350

Hoog: 3000mm
Breed: 3500mm
Lang: 7000mm (buitenmaat)

Relaxun lux 400

Buitengewoon genieten met dit luxe lamellendak

De absolute buitenbeleving met deze hoog gewaardeerde comfortabele buitenruimte. Puur relaxen in alle weersomstandigheden vanwege de flexibele en windvaste ZIP screens die bestaan uit 135 graden oriënteerbare lamellen met aluminium kopschotten.

Zo heeft u altijd de mogelijkheid om het product naar uw eigen behoefte in te stellen. Of u nu wilt genieten van de zon of even lekker wilt doorwaaien onder uw terrasoverkapping.

Afmetingen Relaxun Lux 400

Hoog: 3000mm
Breed: 4000mm buitenmaat
Lang: 6000mm  buitenmaat

Relaxun lux 700

De Lux 700 is de uitvoering met een dubbele unit. Door middel van deze Lux 700 kunnen de lamellen zo gezet worden dat deze de meeste zonwering biedt.

Verschillende componenten

Dit model maakt zogenaamde ‘duplo-installatie’ mogelijk; verschillende pergola’s kunnen aan elkaar worden gezet. De kolommen van de pergola’s worden dan onderling gedeeld.

Afmetingen Relaxun Lux 700

Hoog: 3000mm
Breed: 5000mm of gekoppeld
Lang: 7000mm (buitenmaat) of gekoppeld

Relaxun Easy 500

Easy 500 (enkel), Basic 500 (dubbel) en de Excellent 500 (vrijstaand) Ideaal als carport of veranda. Het model Easy 500 is te vergelijken met de andere pergola’s van Relaxun, met één belangrijk verschil: hij heeft geen verstelbare lamellen. In plaats daarvan kunt u kiezen voor dichte beplating of glas bovenop de pergola. Zo ontstaat een volledig afgesloten, waterdicht model. Ideaal als carport of dichte veranda.

Afmetingen Relaxun easy 500

Hoog: 3000mm
Breed: 6000mm
Lang: 6000mm (buitenmaat)

Opties Lamellendaken

Hoogwaardige aluminium lamellendak, onder normale omstandigheden waterdicht en passend bij elke bouwstijl. Geheel naar wens in te richten en volledig geleverd als maatwerk.

 

Alle modellen zijn te besturen met de meegeleverde afstandsbediening en beschikken over een ingebouwd gemotoriseerd systeem. Ook zet u eenvoudig de Led strips of de ingebouwde terrasverwarming of radio aan (optioneel).Of tevens het homecontrol systeem dan kunt u op afstand (wifi) het dak bedienen (optioneel).

 

Windresistente Zip screens, weerstaan windsnelheden tot windkracht 6 en worden elk apart draadloos aangestuurd.

 

Tevens de glazen schuifwanden zijn mogelijk, zo maakt u uw eigen lamellenoverkapping dicht om er een tuinkamer van te maken.

 

De Louvredaken kunnen zowel vrijstaand, aan een gevel of als dakconstructie gemonteerd worden. Kleurcombinaties wit, RAL 7016 Antraciet of de keuze uit 20 andere RAL kleuren, vraag naar de mogelijkheden.

Op iedere gewenste maatvoering te bestellen

Als enige kunnen wij het lamellendak produceren op iedere gewenste maatvoering. Het dak is per cm breedte x lengte aan te passen aan iedere situatie.

Zon regulerende screen

De zon regulerende screens zijn meer dan zonwerend. Met een simpele druk op de knop maakt u gebruik van de optimale zon inval of zit u lekker in de schaduw. Laat u verrassen door het ultieme gevoel van luxe en vrijheid in uw eigen tuin.

Geef uw woning een extra dimensie

Informatie aanvragen

Heeft u na het bekijken van onze website nog vragen?
Neem dan gerust contact met ons op!
Bel ons op +31 (0)40 28 59 359 of gebruik het contactformulier.

Informatie aanvragen

Heeft u na het bekijken van onze website nog vragen?
Neem dan gerust contact met ons op!
Bel ons op +31 (0)40 28 59 359 of gebruik het contactformulier.