glazen Schuifwanden

Gevoel van vrijheid en lekker langer genieten van het buitenleven. Een zeer goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Specialist in maatwerk. Te verkrijgen in diverse standaard Ral kleuren. Wij leveren 2 systemen waaronder een zeer platte rail die achteraf op de stabiele bestrating gemonteerd kan worden. Het langer genieten van het buitenleven is toch wat we willen, daarom zijn glazen schuifwanden een mooie optie om uw buitenleven aangenamer te maken.

Glasschuifwand

Om uw overkapping / tuinkamer compleet te maken heeft Gardano ook glasschuifwanden toegevoegd aan zijn assortiment. Deze glazen wanden hebben de volgende eigenschappen:
  • 10 mm gehard veiligheidsglas
  • RVS wielhuis
  • Plat of hoog railsysteem
  • Toepassing overkapping / balkon beglazing
  • Verstelbare meeneem systeem
  • Gepoedercoat 10 jaar garantie

VANAF € 870,-

MAATWERK​

De Glasschuifwand van Gardano is volledig op maat leverbaar zodat we aan ieders wens kunnen voldoen. Je hebt hierbij verschillende keuzes:

Kleur

Standaard worden de wanden geleverd in Ral 7016 of Ral 9010, indien gewenst kunnen deze in elke RAL kleur worden geleverd tegen meerprijs.

Onderprofiel

Je hebt de keuze uit twee verschillende onderprofielen:

  • Waterkerend profiel met onderbroken sporen
  • Uniek drempelloos profiel 12mm hoog

Alle glasschuifwanden van Gardano worden geleverd in 10mm gehard geslepen veiligheidsglas

inbegrepen opties bij Gardano Glazen schuifwanden

Glaswanden zijn bij Gardano te verkrijgen in standaard afmetingen als in maatwerk. Met maatwerk bedoelen we ook echt maatwerk. Gardano kijkt naar de details die bepalend zullen zijn voor het eindresultaat. Echter is buiten maatwerk projecten om besteden wij aandacht aan details. Zo zijn de volgende opties bij ons gratis inbegrepen in de prijs: RVS handgrepen, lage onder rail en strakke sluiten tegen winddichtheid.

Informatie aanvragen

Heeft u na het bekijken van onze website nog vragen?
Neem dan gerust contact met ons op!
Bel ons op +31 (0)6 27 09 12 53 of gebruik het contactformulier.

We proberen om binnen 5 werkdagen bij u terug te komen met een passende offerte