Beoordelingen

Gardano is trots op haar producten en hoopt dan ook dat onze klanten er langdurig van kunnen genieten. Wij begrijpen ook als geen ander dat het aanschaffen van dergelijke producten zoals wij aanbieden enig vooronderzoek behoeven. Met beoordelingen van recent afgeronde projecten hopen we u meer duidelijkheid te geven over onze producten en onze werkzaamheden. Bekijk hier eindresultaten van onze afgeronde projecten om er een beter beeld bij te krijgen.

Nick Van Rens
21/07/2020
Duurt lang tot levering erg lang tot vervelens toe
Arjen Tuitert
22/03/2020
Vanaf het eerste moment in de showroom tot en met het moment van oplevering is alles perfect verlopen. De op maat geleverde schutting en de poort werden door de gezellige mannen van Gardano vakkundig geplaatst. Gedurende de werkzaamheden werd er telkens afstemming gezocht om vervolgens onze wensen uit te voeren. De kwaliteit van het product is top. We zijn erg tevreden met het eindresultaat. Kortom een aanrader!
Yvonne Kusters
06/11/2019
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe poort! Mooi wide line versie plankvulling met een deur vastzetter. Er hangt wel een prijskaartje aan, maar je krijgt er ook wel wat voor terug! De kwaliteit en de duurzaamheid van het materiaal en het degelijke roestvrijstalen hang- en sluitwerk. Het wordt vakkundig ingemeten en gemonteerd. De poort wordt gemaakt geheel naar jou wens. Fijne samenwerking met Gardano! Kortom gewoon TOP!!
Anneke Soute
15/08/2019
Het dak op zich is een prachtig staaltje techniek. En daarom zit er een prijskaartje aan. Dat is het dubbel en dwars waard door de kennis en klantvaardigheid van de mensen van Gardenworld / Gardano. Alles wordt perfect ingemeten en volgens afspraak geleverd.. Ik heb nu een mooi aangeklede ruimte in mijn tuin waar ik alles kan laten liggen en hangen, in het voorjaarszonnetje kan zitten, in de schaduw kan blijven als het te warm wordt in de zon zonder het dak helemaal dicht te doen waardoor het wel volop licht blijft er onder, en - als het toch gaat regenen - alles droog blijft omdat het dak zich dan automatisch sluit. De vijfde ster is echter omdat Maico niet schrikt van een klant die weer belt omdat ze weer wat bedacht heeft. En zo is mijn lamellendak uitgebreid met rekken voor klimplanten, draden om lampen aan te hangen etc! Geweldig!!
Alex van der Heijden
27/11/2019
Miko en zijn mannen van Gardano hebben perfect werk geleverd. De op maat gemaakte lamellen waren weliswaar de verkeerde kleur maar met een acceptabele regeling is het resultaat, een oplossing die wezen mag. Bedankt
4.6 8
Gardano outdoor living
Ambachtweg 24, 5731 AG Mierlo, Netherlands

Informatie aanvragen

Heeft u na het bekijken van onze website nog vragen?
Neem dan gerust contact met ons op!
Bel ons op +31 (0)40 28 59 359 of gebruik het contactformulier.