Schuttingen


fiberon


schuttingen

 

schuttingenAluminium duraline schutting is voorzien van houtlook aluminium schuttingplanken. er zijn twee versies te verkrijgen. De 3 of 6 planks uitvoering. In drie verschillende houtkleur tinten. steigerhout look Bangkirai look en Mahonie look. In nuenen kunt u op afspraak deze schermen komen bekijken en krijgt u degelijk advies wat met deze schutting allemaal mogelijk is.


De hoogwaardige Aluminium
Premiumline schutting is
voorzien van volkern houtkunstof composiet opvullingen te verkijgen in 6 of 9 planks uitvoering en in diverse tinten zijn de opvullingen te verkrijgen. De Aluminium schuttingen zijn voorzien van een Ral 7016 antraciete quality coating.En is uit te breiden met diverse opties zoals LED spots. tevens te verkrijgen in 1,8 of 2,0 meter hoogte. Deze schutting is aan te passen aan iedere stijl.


Aluminium Topline schutting is
voorzien van een draaibaar lamellensysteem. Er is een uitvoering te verkrijgen met 6 of 9 lamellen als opvulling. deze schutting geeft een top uitstraling aan uw tuin en met het voordeel dat de lamellen in iedere stand te plaatsen zijn om het uitzicht te veranderen.Tevens de aanvulling met de LED spots zorgen voor een spaciale sfeer in uw tuin.


Premium Line

Top Line

fiberon


schuttingen


schuttingen
Beton schuttingen

Poorten

Luxe beton schutting


glasschuifwanden


lamellen schutting

Kwaliteit met uitstraling
De lamellen schutting zijn bij uitstek de uistraling van sfeer en luxe. Deze schuttingen zijn te verkrijgen in diverse uitvoeringen op diverse hoogtes.De louvres zijn te draaien in diverse standen en geven een beleving aan uw tuin. Rondom zwembaden of jacuzzi geven ze u de moegelijkheid om Privacy te creeren.


aluminium poorten

Glasschuifwanden

Lamellen schutting

Aluminium poorten

 

 

Gardano is een merk van Gardenworld