Lamellen Schutting


lamellen schutting

Waarom Lamellen

Het is onderhoudsvriendelijk en heeft een super uitstraling. Er zijn meerdere mogelijkheden om uw tuin van privay te voorzien met deze schuttingen. U heeft de mogelijkheid om de lamellen te openenen of te sluiten. Daardoor bent u flexibel in uw keuze tot privacy of uitzicht.

Welke hoogtes


Lamellenschuttingen zijn te verkrijgen in twee hoogtes. 1,8 meter hoog of 2,0 meter Hoog. U kunt het scherm voorzien van 5 of 10 lamellen of zelfs maatwerk.

Welke Kwaliteit

Deze lamellenschermen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit lamellenschermen. Alle draaipunten zijn Van roest vast staal. en alles is gecoat op een quality Keeurmerk.


lamellen schuttingen

lamellen schutting

lamellenschutting3De lamellenpoort

 

Te verkrijgen in diverse uitvoeringen. De lamellen zijn zowel horizontaal alswel vertikaal te plaatsen. Ze kunnen in iedere stand geplaatst worden om meer pricay te creeren. ook geeft het een klasse uitstraling die bij iedere stijl van wonen pas.

De poort is voorzien van degelijk hang en sluistwerk en is zeer goed af te stellen. De poort zal nooit klemmen of kraken of piepen. Het is een hoogwaardig product.

 

schuttingen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Gardano is een merk van Gardenworld


lamelschutting

schuttingen