lamellendak

 

"Genieten in stijl met een lamellendak"

Het langer genieten is stijl met een lamellendak is zeker de verwoording voor het Relaxun Lamellendak. Het gebruik van Italiaanse componenten om kwaliteit te waarborgen. Met een hoeveelheid aan mogelijkheden om het dak te plaatsen.

De 135° oriënteerbare lamellen geven de behoefte aan warmte, ventilatie en bescherming deze perfect af te stellen is doormiddel van een draadloze bediening.

Vrijstaand / inbouw / Aanbouw

 

lamellendak

INBOUW LAMELLENDAK

 


lameldak

DUBBELE UNIT

 

 

Een waterdichte oplossing

Doormiddel van een goede afwatering en een hemelwaterafvoer van rond 80 mm
Door deze afmeting heeft u voldoende afvoer om zonder problemen de situatie onedr het dak droog te houden. Als de situatie daar om vraag worden er betonpoeren onder de palen geplaatst die zorgen voor een nastelbare oplossing en een stevige basis.

Ook voor Ventilatie

Ook aks het warm weer is zet men de lamellen open en krijgt u een ventilerend dak. daardoor kan de warme weg en blijft het aangenaam. Doormiddel van de optie van de regensensor zal het dak automatich dicht gaan bij regen en blijven uw suppel toch droog.
lamellendak


lamellendak

Windresistente ZIP screens

Als extra bescherming kan relexun lamellendak aan elke zijde uitgerust worden met windresistente ZIP screens. Deze windklasse 3 screens weerstaan windsnelheden tot 6 Beaufort en worden elk apart draadloos aangestuurd.

Op afstand het lamellendak te bedienen

Uiteraard van alle luxe voorzien,
Het lamellendak is op afstand te bedienen door middel van een home control center. Het systeem werkt doormiddel van een router en kunt u doormiddel van een APP het dak openen en sluiten. Maar ook de verlichting in en uit schakelen. Zo geeft u toch de indruk dat u gewoon thuis bent tijdens uw welverdiende vakantie.


Vrijstaand, aangebouwd of gekoppeld lamellendak

Het lelaxun lamellendak kan zowel vrijstaand, aan een gevel of zelfs als dakconstructie gemonteerd worden. Hiermee biedt deze zonwering velemogelijkheden om uw woning te verrijken,of het nu op een terras, balkon, patio, poolhouse, jacuzzi is. Bovendien kunnen meerdere modules aan mekaar gekoppeld worden.

Residentieel en professioneel gebruik

Ook bij restaurants en hotels zijn deze Lamellendaken de oplossing. Ze geven de mogelijkheid om meer verkoopruimte te creeren en kunnen de klanten bij wat minder toch buiten blijven genieten. Met ledverlichting en Heaters geeft men de sfeer van een warm welkom. Het Ledverlichtingssysteem is dimbaar en daardoor aan te passen aan uw wensen.

 

 

lamellendak


lamellendak

Het Lamellendak te verkrijgen in iedere Ral Kleur

Het Relaxun lamellendak is leverbaar in diverse Ral Kleuren en kan worden aangepast aan de kleuren die de kozijnen van uw huis al hebben. Zo word het lamellendak een onderdeel van uw woning.

Meer dan 200 andere RAL kleuren verkrijgbaar.

Er zijn mogelijkheden om het dak uit te voeren in two tone kleuren. Bijvoorbeel in een Grijze constructie voorzien van witten lamellen. Daardoor geeft het net die sfeer die u graag zou willen.


lamellendakAdvies is belangrijk

Ieder situatie is anders en vraagt naar een passende oplossing. Het lamellendak is een duurzame oplossing en behoorlijk degelijk gemonteerd te worden. Diverse situaties zijn van belang voor het plaatsen van het lamellendak. Het gaat hierom hemelwaterafvoer, electra, fundering, straatwerk. Ook als heaters geplaatst gaan worden zal er een nieuwe groep geplaatst moeten worden.

 

 


Kwailteit is een keuze

 

Advies op maat
Te verkrijgen door heel NL en BE
Kwaliteits componenten
Home control system
10 Jaar garantie
Maatwerk

 

 

Buitengewoon genieten.
Onderhoudsvriendelijke tuinproducten vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. U heeft de keuze uit verschillende opvullingen zodat u de stijl kunt kiezen die het beste bij uw tuin past. Wij maken gebruik van duurzame materialen die aan de hoogste eisen voldoen. Een Gardano poort is een sfeervolle aanvulling voor uw tuin. waarmee u voor een lange tijd van uw tuin kunt genieten.